Tilbud på Pizzastål Pakke!

🚀 Rask levering kun 97,-

Endelige versjon av Pizzaboks 1 vedfyrte pizzaovn

Den denne artikkelen er skrevet om Pizzaboks 1 som er forgjengeren til vår nye Pizzaboks 2. Dersom du vil lese om vår aller nyeste Pizzaboks 2 så klikk her.

Tusen takk😀 til alle som har valgt å kjøpe Pizzaboks på forhåndssalg. Vi setter utrolig pris på tillitten dere har vist oss. Vi er snart utsolgt for alle ovnene i første produksjon, og nå ønsker vi å oppdatere dere på noen valg vi har tatt for å gjøre Pizzaboks enda bedre.

Da vi startet dette prosjektet ønsket vi å holde kostnadene nede for å kunne tilby pizzaovnen så rimelig som mulig. Vi jobbet hele tiden med å designe en pizzaovn som oppnår et godt resultat til en best mulig pris. Da vi gjorde siste test av det som opprinnelig var siste versjon, så var det to ting som irriterte oss. Pizzaovnen holdt ikke på varmen så lenge vi skulle ønsket og kanskje mest irriterende av alt, var at den brukte mye ved og pellets for å holde varmen konstant. Når man selv designer og utvikler et produkt er det mest naturlige å fikse det som irriterer en, så vi stoppet produksjonen og gjorde akkurat det.

En fullisolert vedfyrt pizzaovn

Vi tok grep og redesignet igjen. Nå skulle vi fikse det siste problemet og det skulle fikses ordentlig! Vi testet flere typer isolasjon og valget falt på keramisk isolasjonsfiber som tåler inntil 1400C. Dette er samme teknologi som har blitt brukt som isolasjon under romfergene til NASA for å beskytte mot varme under innflyvningen til jordens atmosfære. I vårt tilfellet så gjør isolasjonen at varmen ikke slipper ut av ovnen like lett, samtidig som at utsiden av ovnen blir langt mindre varm en tidligere. Keramisk isolasjon er også noe du finner i langt dyrere ovner til titusenvis av kroner. Nå finner du det også i Gruue sin vedfyrte pizzaovn, Pizzaboks og det til en pris som tidligere har vært helt utenkelig.

Keramisk fiber isolasjon til pizzaovn fra Gruue pellets og vedfyrt pizzaovn.
Produksjon av keramiske ruller av isolasjonsfiber som bruker i Gruue sin vedfyrte pizzaovn – Pizzaboks.

Dette var en designavgjørelse som kostet oss mye. Vi har nærmest doblet produksjonskostnaden av pizzaovnen, men valgte å beholde samme forhåndssalgsrabatt til denne produksjonen er tom.  Vi vet at det i det store og hele er en liten kostnad for at du også kommer til og elske din Pizzaboks enda mer. Dette er ovnen vi selv drømmer om å eie.

Designet av Pizzaovnen

For å gjøre plass til isolasjonen måtte vi endre designet på ovnen noe og den har derfor blitt ett par centimeter større for å kunne lage doble vegger og gulv med isolasjon mellom vegger og gulv. Innsiden av Pizzaboks er i rustfritt 304 stål og utsiden er av expolakkert 201 stål. Som bildene av pizzaovnen nedenfor viser er endringene små rent visuelt, men du som nå har kjøpt en Pizzaboks på forhåndssalg, får en ovn verdt mye mer. Dette er nok første gang vi har designet et fysisk produkt som har blitt bedre før det er levert til deg, og til og med uten å øke prisen til nye forhåndssalgskunder.

Vedfyrt og pellets pizzaovn fra gruue med bein foldet under.

Golden master – Pizzaboks

Når man designer produkter kaller vi den endelige versjonen for en golden master, på godt norsk den gyldne versjonen. Bildene under viser nå hvordan pizzaboks vil se ut når du får den levert i juni. Den vil bli 2-3 cm lengre og bredere enn opprinnelig design samtidig vil den bli noe høyere pga at vi dobler tykkelsen på gulvet i Pizzaboks som du ser på bilde nedenfor. Vi har også gjort brenselskammeret noe større slik at du får plass til større avkappede vedkubber, grillkull og ikke minst langt mer pellets.

Pizzaboks vedfyrt pizzaovn med og uten dør.
Her ser du side om side, vår pizzaovn med og uten dør. Det medfølger en dør som standard i pakken.
Nærbilde av gruue pizzaboks
Her ser du nærbilde av Pizzaboks når ovnsdøren er tatt bort.Det medfølger en 33x33cm store pizzastein som standard. Og ovnsdør selvfølgelig.
Pellets og vedfyrt pizzaovn fra Gruue
Her ser du baksiden av den vedfyrte pizzaovnen Pizzaboks. Med en bredere brenselskammer som gir mer plass til brensel.
Vedfyrt og pellets pizzaovn fra gruue med bein foldet under.
Her ser du Gruue Pizzaboks med beina foldet sammen under pizzaovnen slik at den tar mindre plass under lagring. Den kan også brukes slik hvis ønskelig.

Gruue vedfyrt pizzaovn pizzaboks størrelse mål

Pizzastein 360 – roterende pizzastein

Den største endringen på den roterende funksjonen er nå at steinen sitter 25mm høyere enn den vanlige pizzasteinen for mer uniform steking av toppen pizzaen da taket på ovnen holder høyere varme gir det alltid et perfekt resultat. Lengden på akslingen har også blitt litt lengre pga at gulvet i pizzaovnen har blitt noe tykkere på grunn av isolasjonen.

Her ser du et nærbilde av den roterende pizzasteinen montert.
Her ser du undersiden av Pizzaboks med håndtaket for å rotere pizzasteinen.
Her ser du hvordan den roterende steinen er fungerer inne i ovnen og hvordan den monteres av deg. Pizzasteinen hviler på en rundt plate som som har en aksling som roteres fra utsiden.

Fikk du ikke bestilt din pizzaboks på forhåndssalg?

Vi har laget enn Superpakke med alt tilbehør du trenger og litt til for en veldig suksessfylt pizza-sommer. Du får gratis frakt inkludert og du sparer over 20% mot originalpris. Det er kun 10 tilgjengelige superpakker. Levering er ila juni.

Klikk her for å kjøpe superpakken

1 comments

  1. […] Oppdatert:15.April 2019 – Les mer om pizzaovn isolering her […]

Comments are closed.

Lynrask levering 1-3 dager

Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- (under 32kg) +70,- for hjemlevering.

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift)