fbpx
Din handlevogn

🔥 Pizzastål Pro er på lager!

🚚📦 Rask levering i hele Norge!

Om Gruue

Vi elsker pizza, eksepsjonelt god pizza som du kun får i en vedfyrt pizzaovn. Vi vil gjøre det enkelt for deg å lage magisk pizza på 90 sekunder i din egen vedfyrte pizzaovn.
Derfor satte vi oss som mål å lage pizzaovner og tilbehør som gjør det enkelt å imponerer venner og bekjente med pizza i verdensklasse.

Ingen gode alternativer til prisen

Vår reise startet i 2018

Siden 2010 hadde vi eksperimentert med pizzabaking og ovner, men fant aldri en pizzaovn som var enkel i bruk, med god innvendig takhøyde, isolasjon og som ble varm nok selv på vinteren som sommeren. Uten at det kostet like mye som en bruktbil. Med vår bakgrunn fra produktdesign startet vi i 2018 arbeidet med å skape Pizzaboks vedfyrte pizzaovn. Pizzaovnen som gleder 10x mer enn den koster. 

Produkter som gjør deg bedre

Utviklet og designet for å gjøre deg bedre

Ideen bak Gruue er enkel, vi utvikler, tester, lager og selger produkter som gjør deg bedre. Med innovative funksjoner, funksjonelt nordisk design samt gode materialer gjør våre produkter deg til en bedre pizzakokk. Vårt mål er at våre produkter gjør deg til den beste pizzakokken i nabolaget.

Dette er bare starten

Vi har bare så vidt begynt

Da vi startet Gruue var planen å takle nye utfordringer og produkter som gjør at alle deler av kokkelering utendørs blir enklere og mer forutsigbar. Vi har bare såvidt begynt å skrape på overflaten og kommer til å arbeide for å gjøre deg bedre, hver eneste dag.

Dine tilbakemeldinger teller

Kontinuerlig forbedringer

Vi arbeider med spennende nye produkter hver eneste dag og basert på våre kunders tilbakemeldinger blir de bedre enn vi kunne forestille oss. Våre kunder er våre beste partnere og som kunde hos oss får du alltid fordeler når du handler hos oss.

Vi sender over hele Norge

Fastpris 295,- på pizzaovn og fra 99,- på matvarer. Gratis frakt på ordre over 2000,-

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura