fbpx
Din shopping bag
📦 Frakt for Pizzaovner fastpris 395,-

🔥 Gratis frakt over 6500,-

Betingelser

Forhåndsbestillinger

Ved kjøp på forhåndsbestilling gis kunden er spesielt god pris mot at produktet blir levert på en senere dato. Dette er for å kunne bedre møte kundeetterspørsel og gi Gruue en mulighet til å produsere riktig antall varer iht etterspørsel. Alle bestillingene er forsikret og ikke minst garantert gjennom vår bank Sparebank 1 SR bank som finansierer produksjonen av våre produkter.

Leveringsbetingelser (Forhåndsbestilling)

Når du har forhåndsbestilt en vare vil varen levers i.ht avtalt dato som beskrevet i produktinformasjonen. Vi reserverer oss retten til å levere varen raskere enn oppgitt dato. Vi reserverer oss retten til å levere inntil 1-2 uker tidligere og evt senere 1-2 uker senere enn oppgitt dato.

Priser og Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA. Vi tilbyr betaling med Visa, Mastercard og American Express. Vi tilbyr også handel på faktura og vipps. Ved betaling på Vipps så kan du enkelt søke opp Gruue på Vipps og betale beløpet du får tilsendt på e-post. Merk betalingen med ditt ordrenummer. For at din ordre skal bli effektuert skal faktura og eller vipps betaling være utført. Ved manglende innbetaling vil vi kunne kansellere din ordre. Ved kansellering av ordre med rabatt vil ikke rabatten gis på neste ordre dersom rabattperioden er over.

Generelle Leveringsbetingelser

Etter at bestillingen er mottatt vil det ta i snitt 24 dager for å behandle din bestilling og 2-3 dager å levere ditt produkt. Dette er avhengig om produktet er på lager eller om det er blitt bestilt som restordre. Ved restordre kan det ta inntil 6 uker å levere varen.

Kvalitet

Alle produkter laget slik at de holder høy kvalitet. Det vil likevel være forskjell fra de forskjellige produktene pga materialvalg. Det vil også kunne være forskjell på fargen du mottar enn den som er vist på bilde i nettbutikken, dette er grunnet forskjell på farger på bilder og faktisk farger. (grunnet forskjellig fargertemperatur på PC/Mobil skjermer)

Alle produkter leveres fri for feil eller mangler, skulle det være en feil eller mangel ved produktet reserverer vi retten til å fikse problemet eller erstatte produktet innen 14 dager. Alle produkter som lages av metall vil kunne ruste og om det ikke er oppgitt annet i produkinformasjonen vil produkter som bli utsatt for vær og vind ruste over tid. Det er opp til kunden å påse at produktet beskyttes mot være å vind som å bruke regntrekk eller sette produkter under tak der produktet er beskyttet mot fuktighet, snø og regn.

Retur

Alle varer har 14 dagers fri retur iht. kjøpsloven. Kunden står selv ansvarlig for retur av produktet og omkostninger det måtte medføre. Dette forutsetter at kunden ikke har åpnet og brukt varen og den kan selges som ny av selskapet. Dersom kunden forringer produktet ved bruk vil kunden miste retten til å returnere produktet mot full refusjon.

Ved retur som en del av en garantisak dekkes dette av selskapet.

Refusjon av betalinger

Ved refusjon eller tilbakebetaling av transaksjoner dersom du som kunde har bestil feil vare og ønsker å angre på handelen vil det ta inntil 5 til 7 arbeidsdager før pengene er tilbake på din konto. Dette avhenger av hva slags kredittkort du har betalt med og eller banken du bruker. Ved refusjon ordre som er betalt med kredittkort må du sende oss ditt kontonummer for å få refundert pengene.

Ved refusjon av betalinger foretatt med kredittkort tilkommer et gebyr på 5,9% for refunderingen tilbake til samme kredittkort. Ved refusjon tilbake direkte til konto, eller ved faktura eller Vipps tilkommer det et gebyr på 3.45% for kjøp og refusjon (ref. forbrukerkjøpsloven kap. 8 § 41).

Uavhentet pakke(r)

Ved uavhentede pakke(r) som igjen sendes i retur vil kunden ikke få refundert porto x 2. Dvs, kunden vil bli trukket i.ht postens satser for returforsendelsen til Gruue. Kunden må betale for ny porto dersom kunden ønsker produktet tilsendt på nytt. Dersom kunden ønsker å refundere/heve kjøpet vil det bli trukket fra porto.

Garanti

Alle produkter fra Gruue leveres med 3 års garanti mot fabrikasjonsfeil som medfører endret eller manglende funksjon om ikke annet er oppgitt under produktspesifiksjonen på produktsiden
Omkostninger av retur ved garanti dekkes av Gruue. Det gis ikke garanti mot feil bruk og det gis ikke garanti mot rust dersom ovnen ikke har vært lagret inne og eller med Gruue regntrekk.
Produkter som anses å være forbruksartikler og eller deler som er en del av et produkt som blir utsatt for mye bruk regnes som forbruksartikler.

Eksempel på forbruksartikler er eksempelvis osterivere, brenselsboks, håndtak, termometer, pizzasteiner. Disse delene og eller hele produktet gjelder kun 1 års garanti om ikke annet er beskrevet i produktteksten. Produktene erstattes ikke etter bruk, men kunder kan kjøpe reservedeler til kostpris.

Vi sender over hele Norge

Fastpris 395,- på pizzaovner og fra 88,- på mindre pakker

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura via DNB Bank ASA