🚨 Tilbud på Pizzastål Pakke!🚨

🚚📦 Rask levering kun 97,-

Support

Lurer du på noe? Ta kontakt per e-post eller på chat.

Trenger du support?

Trykk på knappen under for å sende en e-post. Husk å lag en beskrivende tekst i emnefeltet på e-posten.

Husk å legge ved følgende:

 • Legg ved ordrenummeret.
 • Legg ved bilde e.l ved garantisak.
 • Ved bruk av angreretten, legg ved angreskjerma.

Trenger du kjøpshjelp?

Ønsker du å bli ringt opp? Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp ved nærmeste anledning.

Ringer mellom 10:00 – 16:00

  Våre mest spurte spørsmål

  Ordre og leveringsspørsmål

  Vi tilbyr betaling på faktura, men for å gjøre dette må du kontakte oss per e-post.

  Ved å logge deg inn på din konto vil du kunne endre leveringsadresse. Dette kan kun gjøres før du legger inn en ordre. Dersom du har lagt inn feil adresse under ordren må du ta kontakt på e-post.

  Vi sender deg sporingsnummer for din forsendelse per e-post. Ved å laste ned Posten appen vil du også få melding automagisk når vi har sendt din forsendelse. Dette forutsetter at du bruker samme telefonnummer på ordren som du har i Posten Appen.

  Ja du kan alltids returnere varene til oss innen 14 dager fra du mottar varen. Send oss en e-post på support. (klikk på knappen) og legg ved ordrenummer og angreskjema. Vi sender deg adressen til returmottaker.

  Dersom du mottar en skadet pakke så ta bilde av skadene og be personen som leverer produktet til deg å opprette en sak. Send oss saksnummer og bilder så vil vi kunne kreve erstatning dersom det er skade på produktet i esken.

  Vi kan sende til Norge, Danmark og Sverige. For å gjøre dette må du først kontakte oss slik at vi får estimert en ny pris.

  Ofte spurte spørsmål
  Generelle spørsmål

  Vi anbefaler alltid at du bruker et underlag som ikke er brennbart. Pizzaboks blir ikke var under, men du kan oppleve gnister kommer ut av ovnen ved sterk vind.

  Pizzaboks 3 blir mellom 450-500c på runder 25 minutter under optimale forhold. Ved å bruke kvalitets ved som eik og bjørk vil du kunne oppleve raskere varme enn ved bruk av brensel av lavere kvalitet.

  Vi har isolert alle våre Pizzaovner. Pizzaboks 3 er isolert både rundt toppen samt har vi som den eneste på markedet isolert gulvet.

  Ja det er ikke noe problem å bake brød i Pizzaboks 3 vedfyrt pizzaovn. Vi anbefaler at du bruker en miks av grillkull og vedkubber for å holde en stabil varme over tid. Husk også å bruke spjeldet i pipen for å regulere varmen.

  Pizzaboks er en vedfyrt pizzaovn som passer utmerket til å lage lammelår, lasagne og andre digg ovnsretter. Husk å bruk en miks av brensel som brenner sakte og som gir en stabil varme over tid.

  Vi har alltid reservedeler for alle produktene som selges i nettbutikken. Alle reservedeler selges til kostpris. Ta kontakt og send me bilde av delen du har vært uheldig med.

  Pizzaovn reservedeler

  Lynrask levering 1-3 dager

  Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- (under 32kg) +70,- for hjemlevering.

  14 dagers angrerett

  Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

  3 års garanti

  Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

  Sikker betaling

  Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift)