Din handlevogn

🔥🍕 Pizzaboks 3 pre-sale er igang!

🚚📦 Rask levering fra 99,- kun 1-3 dager!

Support

Har du en utfordring som du gjerne vil få løst?
Det fikser vi!

Trenger du support?

Trykk på knappen under for å sende en e-post. Husk å lag en beskrivende tekst i emnefeltet på e-posten.

Husk å legge ved følgende:

  • Legg ved ordrenummeret.
  • Legg ved bilde e.l ved garantisak.
  • Ved bruk av angreretten, legg ved angreskjerma.

Trenger du kjøpshjelp?

Trykk på knappen under for å chatte med oss dersom du har spørsmål ang våre produkter og ønsker kjøpshjelp. Grunnet de Europeiske GDPR reglene kan vi ikke hjelpe med eksisterende ordre e.l på Facebook Chat.

Våre mest spurte spørsmål

Ordre og leveringsspørsmål

Vi tilbyr betaling på faktura samt Vipps faktura. Du kan velge faktura / vipps kjøp når du skal betale for varene.

Ved å logge deg inn på din konto vil du kunne endre leveringsadresse for din ordre. Dette kan kun gjøres før du legger inn en ordre. Dersom du har lagt inn feil adresse under ordren må du ta kontakt på e-post.

Du vil få sporingsnummeret tilsendt på din ordrebekreftelse. Det kan ta inntil 24 timer før sporingsnummeret er aktivert.

Ja du kan alltids returnere varene til oss innen 14 dager fra du mottar varen. Send oss en e-post på support. (klikk på knappen) og legg ved ordrenummer og angreskjema. Vi sender deg adressen til returmottaker.

Dersom du mottar en skadet pakke så ta bilde av skadene og be personen som leverer produktet til deg å opprette en sak. Send oss saksnummer og bilder så vil vi kunne kreve erstatning dersom det er skade på produktet i esken.

Vi kan sende til Norge, Danmark og Sverige. For å gjøre dette må du først kontakte oss slik at vi får estimert en ny pris.

Ofte spurte spørsmål

Generelle spørsmål

Vi anbefaler alltid at du bruker et underlag som ikke er brennbart. Pizzaboks blir ikke var under, men du kan oppleve gnister kommer ut av ovnen ved sterk vind.

Pizzaboks 2 blir mellom 450-500c på runder 10 minutter under optimale forhold. Ved å bruke kvalitets ved som eik og bjørk vil du kunne oppleve raskere varme enn ved bruk av brensel av lavere kvalitet.

Vi har isolert alle våre Pizzaovner. Pizzaboks 2 er isolert både rundt toppen samt har vi som den eneste på markedet isolert gulvet.

Ja det er ikke noe problem å bake brød i Pizzaboks vedfyrt pizzaovn. Vi anbefaler at du bruker en miks av grillkull og vedkubber for å holde en stabil varme over tid. Husk også å bruke spjeldet i pipen for å regulere varmen.

Pizzaboks er en vedfyrt pizzaovn som passer utmerket til å lage lammelår, lasagne og andre digg ovnsretter. Husk å bruk en miks av brensel som brenner sakte og som gir en stabil varme over tid.

Vi har alltid reservedeler for alle produktene som selges i nettbutikken. Alle reservedeler selges til kostpris. Ta kontakt og send me bilde av delen du har vært uheldig med.

Pizzaovn reservedeler

Lynrask levering 1-3 dager

Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- +70,- for hjemlevering. (gjelder ikke pizzaovner)

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift og restaurant)