fbpx
Din handlevogn

🔥 Pizzaboks 2 er på lager!

🚚📦 Rask levering i hele norge!

Support

Har du en utfordring som du gjerne vil få løst?
Det fikser vi!

La oss ta en prat!

Trykk på knappen under for å sende oss en e-post. Husk å lag en beskrivende tekst i emnefeltet på e-posten.

Dersom saken gjelder en ordre så legg ved ordrenummer.

Våre mest spurte spørsmål

Ordre og leveringsspørsmål

Grunnet Coronaviruset så er det endringer i leveringstidspunkt på nærmest alle ordre. Du finner oppdatert leveringstidspunkt her.

Alle varer som er kjøpt på forhåndsbestilling får du en spesielt god pris mot å vente på levering på en avtalt dato. Estimert leveringsdato er beskrevet på produktet du kjøpte. Evt endringer på dette vil blir kommunisert på e-post

For å gi oss en bedre forståelse av etterspørselen selger vi enkelte varer på forhåndsbestilling. Når du handler på forhåndsbestilling får du ofte en ekstremt god rabatt for at du hjelper oss med akkurat dette.

Vi tilbyr betaling på faktura samt Vipps faktura. Du kan velge faktura / vipps kjøp når du skal betale for varene.

Ved å logge deg inn på din konto vil du kunne endre leveringsadresse for din ordre. Dette kan kun gjøres før ordren er sendt og behandlet.

Du vil få sporingsnummeret tilsendt på din ordrebekreftelse. Det kan ta inntil 24 timer før sporingsnummeret er aktivert.

Ja du kan alltids returnere varene til oss innen 14 dager fra du mottar varen. Gå inn på Min konto og lage en retursak så får du tilsendt addresse og et autorisert returnummer av oss.

Dersom du mottar en skadet pakke så ta bilde av skadene og be personen som leverer produktet til deg å opprette en sak. Send oss saksnummer og bilder så vil vi kunne kreve erstatning dersom det er skade på produktet i esken.

Vi kan sende til Norge, Danmark og Sverige. For å gjøre dette må du først kontakte oss slik at vi får estimert en ny pris.

Ofte spurte spørsmål

Generelle spørsmål

Vi anbefaler alltid at du bruker et underlag som ikke er brennbart. Pizzaboks blir ikke var under, men du kan oppleve gnister kommer ut av ovnen ved sterk vind.

Pizzaboks 2 blir mellom 450-500c på runder 10 minutter under optimale forhold. Ved å bruke kvalitets ved som eik og bjørk vil du kunne oppleve raskere varme enn ved bruk av brensel av lavere kvalitet.

Når du kjøper en Pizzaboks 2 så får du med alt du trenger bortsett fra brensel og pizza. Du trenger ikke noe ekstra tilbehør, men vi anbefaler å minimum kjøpe et regntrekk for å beskytte din ovn.

Vi har isolert alle våre Pizzaovner. Pizzaboks 2 er isolert både rundt toppen samt har vi som den eneste på markedet isolert gulvet.

Ja det er ikke noe problem å bake brød i Pizzaboks vedfyrt pizzaovn. Vi anbefaler at du bruker en miks av grillkull og vedkubber for å holde en stabil varme over tid. Husk også å bruke spjeldet i pipen for å regulere varmen.

Pizzaboks er en vedfyrt pizzaovn som passer utmerket til å lage lammelår, lasagne og andre digg ovnsretter. Husk å bruk en miks av brensel som brenner sakte og som gir en stabil varme over tid.

Vi har alltid reservedeler for alle produktene som selges i nettbutikken. Alle reservedeler selges til kostpris. Ta kontakt og send me bilde av delen du har vært uheldig med.

Vi sender over hele Norge

Fastpris 395,- på pizzaovn og fra 129,- på matvarer.

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura via DNB Bank ASA