Tilbud på Pizzastål Pakke!

🚀 Rask levering kun 97,-
Bilde av Pizzaovn en vedfyrt pizzaovn for hagen

Designet bak Gruue Pizzaboks 2 vedfyrt pizzaovn

Da vi lanserte vår første Pizzaboks 1.0 våren 2019 var vi veldig spent på om dette var et produkt som folk ønsket like mye som oss. Svaret fra flere hundre kunder var ja og på vår første pre-sale ble vi utsolgt på få uker, noe som tydeligvis overrasket både dere og oss.

Beste vedfyrte pizzaovn på pellets ved og kull

Tusen på tusen takk.

Vi setter utrolig pris på alle dere som har kjøpt vår første versjon av vår Gruue Pizzaboks vedfyrte pizzaovn og ikke minst all ris og ros vi har fått i ettertid. Uten alle de utrolig omfattende tilbakemeldingene hadde vi ikke greid å forbedre produktet vi nå skal til å lansere. Tusen takk til dere som satset på oss og kjøpte blindt et produkt som ennå ikke hadde vært testet i markedet.

Som takk til alle som har kjøpt V1 så vil du få en mail med et spesielt godt tilbud. 

Nok en gang takk.

Veien til Pizzaboks 2.0

Vi har kategorisert og strukturert over 100 tilbakemeldinger fra Versjon 1.0 og mange av dem er like. Så vi var ikke i tvil om hva vi måtte forbedre når vi startet å designe Versjon 2.0. Mange av dere ønsket forbedret materialvalg på ovnens ytterside, samt forbedre ergonomi og kvalitet på håndtak. Dere ønsket en mer robust dør som kunne brukes uten å måtte fysisk ta av hele døren samt dere ønsket glassvindu som standard. Dette er bare noen av de tingene dere ønsket dere og dette er ikke det eneste vi har forbedret. På våre konstruksjonstegninger viser det seg nå at vi har endret over 58 forskjellige store og små elementer av designet. Dette gjør Pizzaboks versjon 2.0 til den beste vedfyrte Pizzaovnen vi noen gang har laget.

Pizzaboks 2.0 endringer

Som en generell advarsel så kan dette bli en omfattende, nerdete og lang avhandling så ta deg en kopp kaffe, et glass vin eller en kald øl og gjør deg klar.

beste vedfyrte pizzaovn fra gruue pizzaboks 2

Materialer

Vi har oppgradert over 50% av ovnens materialer, der vi har valgt børstet SAE 304 stainless stål på hele pizzaovnens ytterside. Pizzaovnens skall er laget i rullet 304 stainless og pipen er også laget i høypolert 304 rør inklusiv vår nye luftspjeld og hette. Alle elementer brukt til sammenføyninger som skruer og pop-nagler er også 304 stainless.

Pizzaovnens indre er samme materiale som tidligere som er 201 Stainless dette fordi det gir en god produksjonsøkonomi og fordi den indre delen ikke er utsatt for fukt og sur-nedbør fra England. Vi har brukt den samme keramiske varmeisoleringen og optimalisert tykkelsen og plasseringen for å oppnå bedre brenselsøkonomi og varmemagasinering.

Vi har oppgradert tykkelsen på flere deler av ovnen for å øke levetid på ovnen, samt varmespredningen samtidig som vi har balansert dette mot ovnens vekt for å holde oss innenfor Posten Norge / Bring sine begrensninger for «vanlige pakker» 😀

Brenselskammeret har blitt 25% større samt blitt 50% tykkere i stålet. Her har vi brukt 201 Stainless som gir en god bruksøkonomi samt en utrolig varmekapasitet. Vi har fjernet lakken fra alle deler av ovnen slik dere ønsket. (Som også var veldig lurt)

Brenselsmateren har blitt 25% bredere for å gjøre det enklere å få ned større stykker vedkubber samt pellets og grillkull.

Døren har blitt betydelig oppgradert og laget i børstet SEA 304 stainless stål. Døren har fått varmeforsterket glassvindu som standard slik at du enkelt kan overvåke pizzaen fra utsiden uten å åpne døren. Døren har fått hengsler i 304 stainless samt forsterkninger for å forbedre toleransen under høy varme. Døren har også fått en låsemekanisme som gjør det enkelt å låse døren på plass slik at den fester seg i ovnen og som gir en høyere brukssikkerhet. 

Termometeret har fått en kraftig oppgradering i vakuum forsegling samt laget i 304 stainless stål. Størrelsen har økt med 20% som gir bedre lesbarhet.

Håndtakene er oppgradert til formstøpt bakelitt som gir en god hånd følelse samt utrolig mange år med bruk selv under ekstremt høy varme og mye bruk.

Pizzasteinen er oppgradert til en ny blanding cordierite stein som er 20mm tykk. Dette er 100% tykkere enn tidligere versjon og magasinerer varme bedre slik at du kan steke flere pizzaer raskere på samme varme.

Roterende pizzasteinen er optimalisert og forbedre med internt kullager i akslingen samt 300% tykkere aksling. Vi har designet en underplate i 201 stainless stål som holder pizzasteinen uten bruk av lim. Denne kombinasjonen gjør at pizzasteinen dreier sømløst 360 grader under steking og gir et perfekt resultat hver eneste gang. 

Funksjon

Vi fikk flere gode tilbakemeldinger på forbedringer av funksjonen av ovnen. Flere av disse gikk spesielt på døren og hvordan bruke ovnen enklere alene. Vi har derfor laget en dør som er hengslet. Dette gjør at døren kan enkelt vippes ned med en hånd og den stopper der den skal slik at du enkelt kan legge inn pizzaen uten å holde i døren. 

Døren har også fått en låsemekanismen som gjør det enkelt å låse døren når den er lukket. Dette gjør bruken bedre og ikke minst mer sikker mot uheldige fall dersom du skulle komme borti dørens håndtak. Døren tetter også bedre rundt åpningen som igjen gjør at lufttilførselen blir optimal selv i stiv kuling.

Brenselsmateren er blitt langt bredere og vi har skrudd den fast i Pizzaovnen slik at den blir sikrere. Den økte størrelsen på materen gjør at det er plass til større stykker ved, pellets og grillkull. Vi har også optimalisert toleransene for tetningene rundt materen som optimaliserer lufttilførselen. Materen har fått nye og forbedrede håndtak som gir bedre ergonomi og varighet.

Brenselsboksen har også blitt større som igjen gjør det enklere å få plass til større stykker brensel. Lufttilførselen i brenselsboksen er minsket og optimalisert for bedre varme når det blåser smågriser på vestlandet samt når luften/vinden står stille i Nydalen. Håndtaket til brenselsboksen er bedre skjermet for varmen og det oppgraderte håndtaket gjør det enklere å ta inn og ut brenselsboksen. Det er satt på stoppere inne i ovnen bak varmesprederen slik at brenselsboksen ikke kan gå lengre inn enn den skal. (Takk for det!)

Varmesprederen mellom pizzasteinen og brenselsboksen er nå optimalisert for å redusere rullende flammer. Dette gjør at flammene ikke så lett kommer i kontakt med baksiden av pizzaen og du får et bedre resultat samt bedre kontroll på varme mot pizzaen.

Pipen har fått et integrert trinnløs luftregulering som gjør det enklere å regulere varmen når du skal lage lasagne, langstek av kjøtt eller bake brød. 

Bilde av pizzaboks 2 i stainless stål vedfyrt pizzaovn best

Beina har fått innvendige M10 standard gjenger mot bunnen og det medfølger justerbare føtter som gjør det enklere å posisjonere pizzaovnen selv om du ikke har 100% flatt underlag. Vi lanserer også hjul med brems som ekstrautstyr som gjør at du kan enklere justere pizzaovnens posisjon ift vind og vær. 

En enkel pizzaspade medfølger nå som standardutstyr i esken slik at du er klar for pizzastekning rett ut av esken.

Oppsummering

Pizzaboks 2.0 er vår beste vedfyrte Pizzaovn for folk flest. Med versjon 2.0 gjør vi det enda enklere for deg å lage perfekt pizza i en vedfyrt pizzaovn. Vi har gjort det enklere å bake brød eller langsteke kjøtt. Gruue Pizzaboks 2.0 er markedets beste Pizzaovn for deg som elsker flammer og mat.

Lynrask levering 1-3 dager

Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- (under 32kg) +70,- for hjemlevering.

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift)