fbpx
Din handlevogn

🔥 Pizzastål Pro er på lager!

🚚📦 Rask levering i hele Norge!

Pizzastål / Bakestål teknisk effekt test

Når man skal steke pizza i en vanlig stekeovn er det viktig med høyest mulig varmeoverføring fra stekeflaten. Dette er fordi vanlige stekeovner sjeldent blir varmere enn 300C og du trenger derfor en stekeplate som gir en raskere varmeoverføring mot pizzadeigen, enn når du f.eks har en vedfyrt ovn der stekeflaten ofte er stein.

Ved temperaturer på over 400C som i en vedfyrt ovn er det viktig med en lavere varmeoverføring for å ikke svi pizzadeigen. Derfor brukes det ofte stein i vedfyrte pizzaovner, og biscotto stein (som har ekstremt lav varmeoverføring) når man skal steke på over 500C. 

Gruue Pizzastål Pro er den perfekte balansen mellom varmekapasitet (evnen til å lagre varme) og varmeoverføring (evnen til og overføre varme til brød/pizza). Nøye utvalg og testet stål i både 6mm og 10mm tykkelse, smeltet i Sverige på verdens mest miljøvennlige stålverk og produsert i Risør gir en bærekraftig og eksklusiv bakestål/pizzastål som vil vare livet ut.

Gruue Pizzastål har markedets høyeste varmeoverføring grunnet valg av vårt svenskelagede karbonstål som innehar akkurat riktig andel karbon. Dersom du har et bakestål i rustfritt eller en pizzastein vil du med Gruue Pizzastål Pro merke veldig stor forskjell i resultatet, og en langt bedre krumme og bunn på din pizza og ikke minst surdeigsbrød.

Pizzastål typeVarmeoverføring
Pizzastål Pro (0.5% Carbon)54 (W/m K)
Rustfritt 30414.4 (W/m K)​
Pizzastein0.6 - 2.5 (W/m K)​
Luft (ved 250C)0.05 (W/m K)​
Vi sender over hele Norge

Fastpris 295,- på pizzaovn og fra 99,- på matvarer. Gratis frakt på ordre over 2000,-

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura