Din handlevogn

🔥🍕 Pizzaboks 3 pre-sale er igang!

🚚📦 Rask levering fra 99,- kun 1-3 dager!

Hvordan bruke en pizzaspade?

Når du skal bruke en pizzaspade så må du først ta litt mel på pizzaspaden. Vi anbefaler å bruke Semola mel da denne meltypen har større korn som er rundere som fungerer som små klinkekuler mellom pizzaspaden og pizzadeigen som gjør at den enkelt ruller av spaden og inn i stekeovnen på ditt pizzastål.

Bruk av semola anbefales på både trespader som Pizzaspade XL og Pizzaspade Medium samt alle Pizzaspade Pro som er laget i aluminium.

Hvordan få pizzaen av pizzaspaden?

For å få pizzaen enkelt av pizzaspaden må du gjøre følgende:

1. Bruk godt med mel/semola på pizzadeigen når du strekker ut deigen
2. Ta litt semola og fordel et tynt lag på spaden
3. Overfør pizzaen til spaden og sjekk ved å bevege på spaden
4. Sett pizzaspaden inn i ovnen i en liten vinkel og dra bestemt bakover
5. Pizzaen vil nå skli av spaden og inn i stekeovnen på ditt pizzastål

Videoen over viser hvordan du enkelt får pizzaen av pizzaspaden. Sjekk alltid før du skal ta inn pizzaen in stekeovnen at den glir godt på pizzaspaden.

Hvilken pizzaspade er best?

Den pizzaspaden som er “best i test” er den enkle pizza trespaden. Dette er fordi den er veldig rimelig og samtidig gir et veldig godt resultat. Dersom du ønsker det absolutt beste så anbefaler vi Gruue Pizzaspade Pro som er laget i eloksert aluminium og har et slipp lett belegg som gjør det veldig enkelt å få pizzaen av spaden.

Lynrask levering 1-3 dager

Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- +70,- for hjemlevering. (gjelder ikke pizzaovner)

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift og restaurant)