Så crispy det synes
Når du bruker Gruue Pizzapanner og Pizzastål Pro vil du få umiddelbar oppvarming av pizzapannen. Dette gjør at bunnen begynner å steke umiddelbart og du får et perfekt resultat hver gang. Når du først har laget pannepizza i våre panner vil du aldri gå tilbake til vanlige langpanne.
Aldri mer lys og kjip bunn på lørdags-panne-pizzaen.
Elin –
Veldig bra til pizza og brød. Brukte det også til å grille sopp og bacon i 20 minutter i ovnen før vi tilsatt fløte og rørte rundt. Ble årets beste og raskeste saus til pasta vi noen gang har laget, mye bedre enn å steke i panne. Veldig bra produkt i riktig størrelse.
Bjørn Helge M. –
Kjøpte denne sammen med stålet og halleluja for et resultat. Bunnen blir super digg og selve deigen ble mye mer luftig enn med vanlige langpanne. Tror dette er fordi den begynner å steke mye raskere og man få gode varme fra både oversiden og undersiden. Har ikke testet denne uten stålet, men med stålet er dette en innertier.