Emmer er en av verdens eldste kornsorter og forfedrene til spelt og hvete. Emmer har en nøtteaktig smak, er rik på fiber og har lavt fettinnhold. Emmer har hele 13% proteininnhold og egner seg veldig godt i pizza og focaccia for en ekte nordisk gourmetpizza. Melsorten fra Holli Mølle er Vit Gotland.
Vi anbefaler alltid og tilsette 5-10% emmer i din pizzadeig gjerne sammen med Pizzeria og Nuvola. Ved høyere blandinger anbefaler vi at du alltid bruker mel med høy styrke som Manitoba eller Cuoco.
Tomt på lager
📩 Registrer deg på ventelisten og få e-post når produktet på tilbake på lager👇🏼
Hos Holli Mølle er alt steinmalt på gamlemåte. Slik vedlikeholder Holli Mølle den norske tradisjonen for å skape kvalitetsmål som inneholder mer smak, vitaminer og mineraler. Brød og Pizza bakt med mel fra Holli Mølle gir en unik tekstur og smak.
Vi elsker gode unike nordiske produkter, Holli Mølle er nettopp det.