Gruue Pizzastål Pro™
Med Pizzastål Pro forvandler du din stekeovn til en ekte pizzaovn. Stek pizza på under 3 minutter å få et proft resultat som på restaurant. Pizzastål Pro er laget med en perfekte blandingen av karbon og jernatomer som gir et svart stål med ekstrem varmekapasitet og markedets høyeste varmeoverføring. Dette gir garantert krispy bunn og luftig skorpe uansett hvilken stekeovn du har.
Bærekraftig stål med ekstrem varmeoverføring
Pizzastål Pro er utvunnet og smeltet hos Svensk Stål AB i Norrbotten i Sverige som er en av verdens mest bærekraftige stålprodusenter. De har utviklet et unikt stål med ekstrem hardhet og termiske evner som gir det beste resultatet i hvilken som helst stekeovn.
Varmeoverføring
Varmeoverføringen er underlagets evne til og overføre varme. Gruue Pizzastål Pro overfører over 20 ganger raskere varme til pizzaen under steking enn en pizzastein. Fantastisk krispy resultat, hver gang.
(Måles i W/m K)
Varmekapasitet
Varmekapasitet er underlagets evne til lagre varme. Gruue Pizzastål Pro lagrer over dobbelt så mye som en 10mm pizzastein. Stek raskere og flere pizzaer etter hverandre uten problemer.
(Måles i J/cm3)
Pizzastål perfeksjonert
Pizzastål Pro har en 0.5% andel karbonatomer som gir en termisk konduktivitet på 54 W/(m K). Sammenlignet mot andre ståltyper som rustfritt stål som ligger på 14.4W/(m K) og pizzastein som ligger på 1.5W/(m K). Luft har til sammenligning (varmluft) er 0.024W/(m K)
Pizzastål Pro overfører varme fra stålet ved 300C til pizza og brød tilsvarende en 550C grader stein fra en vedfyrt pizzaovn. Dette gjør at du vil få perfekt resultat tilsvarende proffe steinovner med din egen vanlige stekeovn.
Ved 300C kan du steke en pizza på under 3 minutter, 275C 4 minutter og 4.5min ved 250C.
Pizzastål type | Varmeoverføring |
---|---|
Pizzastål Pro™ (0.5% Karbon) | 54 (W/m K) |
Rustfritt 304 | 14.4 (W/m K) |
Pizzastein | 0.6 - 2.5 (W/m K) |
Luft (ved 250C) | 0.05 (W/m K) |
Pizzastål Pro sin 6mm tykkelse og ekstreme varmeoverføring er et resultat av nøye testing og det beste stålet på markedet.
Lokalprodusert kvalitet med livstidsgaranti
Pizzastål Pro er designet i Grimstad og produsert i Risør hos en av Sørlandets beste produsenter av stål og teknologi produkter for offshore plattformer og skip. Gruue brukte Norges største 5kw laser til å skjære Pizzastål Pro som gir et røft og unikt produkt stekeovnen din kommer til å elske.
Designet for norske stekeovner
Pizzastål Pro er 40x35cm – 6mm tykt og veier 6.75kg og passer de fleste standard stekeovner og komfyrer på markedet. Pizzastål Pro plasseres enkelt på risten i din stekeovn og settes inn slik at det er rundt 10cm mellom stålet og grillelementene i ovnen din.
Pizzastål Pro skal vaskes før bruk og bør settes inn med et tynt lag rapsolje for så og forvarmes inntil 30 minutter på full varme på grill. Oljen brennes fast i stålet slik at det skaper en beskyttende hinne mot rust dersom stålet kommer i kontakt med vann.
Husk å lese bruksanvisningen før du bruker Pizzastål Pro.
Harald –
Veldig fornøyd! Pizzaspaden gjør det super enkelt å legge inn pizzaen og pizzastålet er helt rått. Anbefales.
Espen Kråkestad –
Mye for pengene samt god kvalitet her får man «stålkontroll» på pizzabakingen 😀