Din handlevogn

🔥🍕 Pizzaboks 3 pre-sale er igang!

🚚📦 Rask levering fra 99,- kun 1-3 dager!

Gruue Ambassadør

Gruue Ambassadør er et affiliateprogram som gjør at du kan tjene penger på å markedsføre våre produkter på din blog eller sosiale medier.

Som ambassadør for Gruue kan du tjene penger på å bruke våre produkter. Som ambassadør får du tilgang til din unike konto hos oss hvor du kan gerere sponsorlenker til våre produkter. Når du deler disse og det gjennomføres salg så tjener du provisjon på salg. 

Som Gruue Ambassadør har du ansvar for å dele din kunnskap og entusiasme for våre produkter samt din pizza entusiasme. 

Pizzakutter ekstraustyr
Gruue Ambassadør

Betingelser

Som ambassadør fokusere på gleden ved å lage mat i en vedfyrt pizzaovn.  Din entusiasme, kunnskap, bilder og historier skal være inspirerende og forklarende. 

Kommisjon

Opptjening av kommisjon

Alle godkjente Gruue Affiliates tjener 5% kommisjon på alle salg via sin salgslink. Kommisjon regnes ut fra produktets pris ink mva. Kommisjon regnes på salgspris kunden betaler og ikke originalpris e.l. Det gis ikke kommisjon på frakt. Det gis ikke kommisjon på egne kjøp. Dersom kunden ikke betaler (dersom betaling via faktura) så vil det ikke utbetales kommisjon. Dersom kunden sender produktet i retur innen 14 dagers angrerett så gis det ikke kommisjon.
UTBETALING

Utbetaling av kommisjon

Kommisjon utbetales påfølgende måned og minimum 30 dager (Maksimum 60 dager) etter at salget har blitt gjennomført. Kommisjonen blir utbetalt til brukerene per bankoverførsel eller kunden kan velge å ta ut produkter fra Gruue nettbutikken tilsvarende kommisjonen som er opptjent pluss bonus.

Som affiliate er det anbefalt å ha et enkeltmansforetak dersom du ønsker utbetalt kommisjon direkte til din bankkonto. Ved å ta ut kommisjon til kjøp i nettbutikk trenger du ikke dette.

Lynrask levering 1-3 dager

Frakt fra 99,- Gratis frakt på ordre over 1500,- +70,- for hjemlevering. (gjelder ikke pizzaovner)

14 dagers angrerett

Returner varen i uåpnet forpakning innen 14 dager, ikke no problem!

3 års garanti

Landsdekkende 3 års garanti mot produksjonsfeil. *vilkår gjelder

Sikker betaling

Vipps / Kredittkort / Faktura (for bedrift og restaurant)